CeraVision®

CeraVision® is ons eigen merklabel, zorgvuldig samengesteld door onze experts in zes verschillende stijlgroepen. Dit zorgt ervoor dat er voor iedereen iets passends te vinden is. CeraVision® is ontwikkeld om de vakhandel en klant te ondersteunen in de keuze voor tegels op basis van stijl. Dit vergemakkelijkt en bespoedigt het verkoopproces, waardoor de klant tevreden met zijn keuze de deur uit loopt. We hebben dit bereikt door zes stijlgroepen te creëren, elk met een unieke sfeer en stijl. Onze CeraVision® collectie wordt centraal opgeslagen in ons magazijn in Ede, Nederland. De verschillende stijlgroepen zie je hieronder, van Timeless Natural tot Industrial Urban. Lees meer over de stijlgroepen hieronder of open de brochure.

Timeless Natural

 

Legt de nadruk op eenvoud, minimalisme en een verbinding met ntuurlijke elementen zoals natuursteen en kalme houtlooks.

Playful Colors

 

Levendige kleuren, mozaïeken en opvallende wanddecors. Deze stijlgroep biedt de mogelijkheid om met kleuren te accentueren.

Modern Country Living

 

Een mix met moderne en landelijke charme. Creëer het warme en huiselijke gevoel met diverse robuuste houtlooks en natuursteen tegels.

Industrial Urban

 

Stoere industriële stijlen komen tot leven met betonlooks, lederen texturen en metaallooks. Breng de stedelijke sfeer van buiten naar binnen.

Trendy Chic

 

Nieuw en klassiek vinden elkaar in deze stijl. Waarbij marmeren luxe wordt gecombineerd met eigentijdse elementen. Dit is de trend van nu!

Basic Essentials

 

Omarmt eenvoud en functionaliteit voor een strak primair interieur. Biedt diverse opties van simpele betonlooks tot basic witte en zwarte tegels.