Outdoors

MBI is marktleider in de productie van sierbestrating. Het allerbeste wat er in de markt te vinden is op het gebied van outdoor bevloeringen is GeoCeramica®. Dit is een keramiek-op-beton tegel waarbij de twee materialen onafscheidelijk zijn. De combinatie biedt een tal van voordelen. Met maar liefst 6 lopende patenten en een ‘Reddot design award’ kenmerken dit bewezen concept. GeoCeramica® maakt naadloos design eenvoudig doordat de tegels ook verkrijgbaar zijn als o.a. zwembadranden, traptreden en 1cm toplaag keramiek wat ook binnen toegepast kan worden. Bekijk de gehele GeoCeramica® collectie in de brochure.

 

 

Naast tuinmaterialen kan MBI ook voorzien in bouwmaterialen van beton of keramiek. Betonstenen die zeer maatvast zijn en veel ontwerpvrijheid bieden, zoals de GeoStylistix langformaat steen. Voor het creëren van een moderne en unieke gevel. Ook keramische slabs voor de gevel behoren tot de mogelijkheden. Deze leveren wij voor onze agentschappen Casalgrande Padana en Imola.

 

Heb je een project binnen de private of (semi-)openbare ruimte? Wij voorzien je van specialistisch advies voor de materialisatie van jouw project. Om eenvoudig een vrijblijvende afspraak te maken met één van onze adviseurs, ga je naar: www.mbi.nl/adviesgesprek

GC Concreet Silver

GC Cathedrale Antra

Tuin van Elise Schaap

GC Copper Steel

Corendon Hotel

GC Fabric Light Grey

GC Forza (Butterfly) Antra

Tuin van Dafne Schippers

GeoStylistix Shaded Grey (gevel)

GeoCeramica Concreet Silver (terras)

GC Motion Iron

GC Copper Steel