Overige producten

MBI Trading levert naast wand- en vloertegels en mozaïeken ook een zeer compleet en compact programma tegellijmen en aanverwante bouwproducten van het exclusief gedistribueerde merk Foby Plus. Met ondermeer tegelclips voor een constant optimaal verwerkingsresultaat en hoekprofielen van het al even gerenommeerde Duitse merk Dural. Foby Plus Multiplaat is daarbij een aanvullende constructie-plaat waarmee tegelprojecten sneller en makkelijker gerealiseerd worden. Onmisbare materialen voor de tegelprofessional die snel en efficiënt kwaliteitswerk wil leveren.

product: Tegelprofielen

product: Foby+ Multiplaat 2600x600x20mm
toepassing: Foby+ Multiplaat is een ideaal constructiemateriaal voor badkamers, toiletruimten en andere te ruimten die u wilt betegelen.

product: Foby+ Multiplaat Hoekprofiel 2600x150x150x20mm

product: Foby+ Multiplaat Toiletplaat 1200x1500x20mm

product: Foby+ Tegelreiniger 1ltr
toepassing: Met Foby+ Tegelreiniger verwijdert u cementsluier, roest- en kalkvlekken op tegels en sanitair.

product: Foby+ Projectpasta 20kg
toepassing: Foby+ Projectpasta is geschikt voor het verlijmen van wandtegels, mozaïek en gelijksoortige materialen op vrijwel alle steen- en gipsachtige ondergronden en houten wanden.

product: Foby+ Silicone NO 310ml
toepassing: Foby+ Sillicone NO is uitermate geschikt voor toepassingen in douches, badkamers, toiletten en andere natte cellen.

product: Foby+ Afdichtpasta 5kg
toepassing: Met Foby+ Afdichtpasta dicht u hoekaansluitingen, leidingdoorvoeren en afvoerputjes in badkamers waterdicht af.

product: Foby+ Uitvlakmortel Pro 25kg

product: Foby+ Egaline Pro 25kg
toepassing: Foby+ Egaline Pro is geschikt voor het uitvlakken en repareren van ruwe betonvloeren en cementdekvloeren binnenshuis.

product: Foby+ Flexmortel 25kg
toepassing: Met Foby+ Flexmortel verlijmt u keramische wand- en vloertegels (ook porcellanato), mozaïek en natuursteen op praktisch alle ondergronden.

product: Foby+ Voegenbreed 30kg
toepassing: Gebruik Foby+ Voegenbreed voor voegbreedtes van 2 tot 20 mm. Het voegmiddel werkt perfect op vormvaste ondergronden, binnenshuis (ook in vochtige ruimtes) en in combinatie met vloerverwarmingssystemen.

Foby+ Multiplaat instructiefilmpjes

Multiplaat monteren op houten frame

Multiplaat monteren op ruwe oneven muur

Multiplaat monteren op bestaand tegelwerk

Multiplaat monteren op bouw stenen / blokken

Multiplaat toiletombouw

Foby+ Tegellevelling systeem instructiefilmpjes

Tegel levelling bij wandtegels

Tegel levelling bij vloertegels

Tegel levelling clips verwijderen