Projectadvies

Bij MBI gaan we verder dan alleen het leveren van hoogwaardige keramische tegels aan tegel- en sanitairspeciaalzaken. We strekken onze diensten ook uit naar aannemers en architecten die voorzien willen worden van specialistisch advies en hoogwaardige materialen voor hun projecten. We begrijpen dat het kiezen en leveren van de juiste tegels voor projecten een essentiƫle taak is, daarom hebben we toegewijde projectadviseurs met verschillende specialismen die je gedurende het hele proces kunnen begeleiden.

 

Onze projectadviseurs staan klaar om je te helpen bij het selecteren van de perfecte materialen die naadloos aansluiten bij de uitstraling en technische vereisten van jouw project. Of het nu gaat om een klein particulier bouwproject of een grootschalig meesterwerk, onze adviseur zal je met oog voor detail assisteren om ervoor te zorgen dat de tegels perfect aansluiten bij jouw visie. Bij MBI kun je rekenen op deskundig advies en een naadloze ondersteuning voor jouw project.

 

En als je op zoek bent naar mogelijkheden voor projecten in de tuin, infrastructuur en bouw, nodigen we je van harte uit om ook een kijkje te nemen bij MBI Tuin, Infra en Bouw. Bij MBI kunnen we jouw projecten zowel binnen als buiten realiseren. Dat is de kracht van MBI. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om een afspraak te maken met een van onze projectadviseurs. We kijken ernaar uit om jou te ondersteunen!